'Zea', Inverell

"We had a lot of ideas...The Danbuilt team had all the skills... Now we have our dream home and we are thrilled!"  Brendon & Jenny Campbell

This project started with a very clear design from the owners, who had been planning it for 5 years.  After the initial shock of Danbuilt suggesting to mirror reverse the plan to allow a more passive design and encouraging the owners to use the shape of the land to create a basement for the garage, an extensive stately home in the New England was born.

A home with C-Bus technology, double glazing, rain sensored skylights, impressive lighting, ducted heating & cooling and a screened outdoor room like a resort!  Designed for entertainment of family, friends and business associates, offering formal and informal entertaining areas, guest suites, a living area designed around the pool table and bar area.

Many challenges presented themself in this project with extensive knowledge & experience required in each of the trades, where the result is a large house of distinction that has a welcoming homely feel for country living.

Click for larger photo