Mackie Lane, Residence #1, , Inverell

Set above the tree line overlooking the New England grazing land, this home was designed around the view!  All, but 3 rooms, have a gorgeous outlook.

With a growing family and busy life of business and hobbies, this family wanted a home that allowed for all aspects of their life.

This was an intensive job in the extensive foundations, stone work & suspended slabs which have been polished as a feature.

A large living, kitchen and a screened outdoor room, make you feel like you’re flying! Along with 5 bedrooms, 3 ensuites, theatre room, rumpus, homework area, large office and craft room to cater for craft classes all make this home a pleasure to live in.  With stone featured on the exterior and interior it gives the home a grounded and solid feel on the edge of a hill.

Click for larger photo