Mackie Lane, Residence #2 , Inverell

Set among the gum trees elevated over the New England grazing land, this pavilion home sees the twinkle of town lights.  The iron cladding compliments the bush setting with expansive an covered deck & walkways.  The central living, kitchen & dining pavilion is linked by glass louvered walkways.  On one side,  an office, walk-in- storage and main bedroom with ensuite and the other pavilion is home to the kids bedrooms, powder & bathroom, laundry & guest room. 

The home has timber Blackbutt flooring throughout which compliment the aluminium timber look & feel double hung windows throughout the home.   A custom designed kitchen achieves in meeting the demands of a practical high use area while still maintaining a level of sophistication.  A sitting area with a cosy ethanol fire heater make for a relaxing time in this family friendly home. 

Click for larger photo