Auburn Vale Road, Inverell

Dear Dan, Kylie, and Team,

Can't thank you all enough for our beautiful house. It's been a stress free process for us. We never thought we could have such a beautiful home, so thanks from both of us.

Thanks a million.

Wok and Leanne

This custom designed home was built to take full advantage of the northerly aspect of the block. Orientation and passive design are always a priority when we design a new home for our clients. We aim to have your home work as efficently as possible while suiting your lifestyle and personal taste.

This contemporary design features open plan living, dining, and kitchen, walk in pantry, separate lounge, 4 bedrooms, ensuite, powder room, and huge laundry. There is plenty of storage space with both a storage room off the garage, and walk in linen cupboard. The Alfresco area is situated between the dining/living and lounge, and becomes part of the house to allow for easy entertaining when the sliding doors are opened up.

The interior design is up to the minute - with heaxagon shaped bathroom tiles, stunning pendant lights, and appliances and fittings from Smeg and Reece - that will stand the test of time and suit any style of furniture with its classic colours.

Externally, the home has a fresh and modern take on the popular Hampton's look.

Click for larger photo